Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Tagliatelle met truffelsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, eidooier, parmaham, peper, slagroom, truffel, truffeljus en zeezout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bechamelsaus, bieslook, bloem, boter, champignon, eekhoorntjesbrood, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, witte truffel, wortel, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: