139 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebakpoederbotercitroeneieiwitfrituuroliegruyèreknoflooklente-uimelknootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselierode uisojasaussuikeruiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Gougères

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, eieren, gruyerekaas, melk, roomboter, zout en zwarte peper

Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:

Vis in een kruidenjasje met chips van bieten

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, ei, paneermeel, peper, rode biet, tabasco, tartaarsaus, verse gemengde kruiden, visfilet, worcestershiresaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kastanjesoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, kastanjes, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met pastinaak

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, pastinaak en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip met mosterd

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, dijonmosterd, droog broodkruim, ei, grove mosterd, kipdrumsticks, limoensap, peper en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Parmezaankoekjes met maanzaad

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, ei, maanzaad, paprikapoeder, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Ontbijt / brunch uit Spuntino:

Eieren met soldaatjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, brood, cayennepeper, ei, gerookt paprikapoeder, peper, sesamzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

The Colonel's Fried Chicken

Ingrediënten:
allspice, bloem, cayennepeper, ei, karwijzaad, kip-drumsticks, laurier, nootmuskaat, paprikapoeder, salie, tijm, uienpoeder, ve-tsin, volkorenmeel, volle melk, zout en peperkorrel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde courgettebloem

Ingrediënten:
avocadoyoghurtsaus, bloem, boter, cayennepeper, chili pico de verde, citroen, courgettebloem, ei, frituurolie, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde yams

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, jamaicaanse jerkketchup, paneermeel, ponzusaus, yam, zout, zwarte bonenketchup en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, tuinbonen en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met limabonen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, limabonen, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met wortel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde tropische wortelgroente

Ingrediënten:
bloem, boter, cassave, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, groene olijvenmojo, malanga, misosaus met noten, paneermeel, salsa roja, taro, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde artisjokharten

Ingrediënten:
aioli, artisjokhart, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kruidige yoghurtsaus, mosterdsaus, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepesto, ei, frituurolie, muntpesto, paneermeel, venkel, yoghurtsaus met kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met maïs

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, maïs, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met Aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Erwtensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, doperwten, ei, melk, mosterdpoeder, munt, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Haal meer recepten op...