Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Poulet à la Clamart
- Ingrediënten:
- bindsla, boter, doperwten, dragon, kip, lente-ui, olie, peper, peterselie, rookspek, slagroom, suiker, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, gedroogde dragon, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, visbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen: