Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Fumet de poisson (visbouillon)
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van vis, champignon, citroensap, droge witte wijn, peperkorrels, peterselie, ui en visgraten
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, eidooier, kalfsfond, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: