Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, basilicum, beurre manie, bieslook, bloem, boter, bruine boter, crème fraîche, dragon, droge vermout, eidooier, gevogeltefond, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, water, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: