Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Aspergemousse met garnalensaus
- Ingrediënten:
- asperge, bieslook, gelatine, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, droge witte vermout, ei, garnaal, magere kwark, slagroom en tomatenpuree
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, garam masala, griekse yoghurt, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, limoen, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, room, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier: