Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Haricots rouges - Rode bonen met spek
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, olie, peper, rode bonen, rode wijn en water
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, alcohol, arrowroot, biefstuk, bleekselderij, bloem, bouillon, bruine fond, champignon, donkere bouillon, doorregen spek, droge witte wijn, fond, fruit, knoflook, laurier, niervet, peterselie, runderbouillon, tijm, ui, wijn, witte ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: