6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelaugurkazijnbalsamicoazijnbloemboterbouquet garnicitroensapdeegdilleganzenvetkaneelstokjekruidnagellauriermaïzenamelkrode wijnazijnuiwaterwitte peperkorrelszout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Rode kool

Ingrediënten:
aardappel, appel, ganzenvet, jeneverbes, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, piment, rode kool, rode wijn, rode wijnazijn, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, ui, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Rode kool

Ingrediënten:
aardappel, appel, jeneverbessen, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, reuzel, rode bosbessen, rode kool, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, ui, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Rode kool

Ingrediënten:
aardappel, ganzenvet, golden delicious, jeneverbessen, kaneelstokje, kruidnagel, maïzena, pimentkorrels, rode kool, rode wijn, sjalotten, steranijs, suiker, varkensvet, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Jachtschotel met rodekool

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, gemalen kruidnagel, handappels, kaneel, kruimige aardappels, maïzena, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode kool, rodekool, rode wijn, rundergehakt, suiker, uien, water, 
zout en peper en zure appels