Diner / voorgerecht uit Italië:
Gnocchi di susine - Zoete pruimengnocchi
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kaneel, kruimige aardappelen, paneermeel, pruimedanten, pruimen en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, abrikozenbrandewijn, arachideolie, bakpoeder, bloemkool, boter, broccoli, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, citroenschil, crème fraîche, deeg, ei, eiwit, gember, kaneel, knoflook, margarine, melk, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: