Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes aux fines herbes - Wortelen met tuinkruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kervel, peterselie, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel-balsamicoazijn, appelhoutsnippers, appelmoes, bieslook, groente, kervel, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, olie, peper, rode wijn, room, rundergehakt, rundvlees, selderij, tijm, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier: