Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Saté van rundergehakt
- Ingrediënten:
- gehakt, gula bali, jeruk limo, knoflook, kokosmelk, kunyit, rawit, rund en sjalot
- Keuken:
- Balinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, amandel, anijspoeder, bruine suiker, citroenblaadjes, citroengras, gemalen komijn, gember, knoflook, komijn, laos, limoen, olie, palmsuiker, rawit, rund, rundvlees, sjalot, sojasaus, thaise vissaus, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Recept van Duizenden1dag:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: