Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Húsvéti tűzdelt sült - Gelardeerde lamsbout
- Ingrediënten:
- bacon, bloem, boter, lamsbout, plantaardig vet, reuzel, tomatenpuree en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bouillon, eiwit, granen, kaas, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, laurierblad, melk, noten, olie, olijfolie, peper, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: