7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisazijnbalsamicoazijnbieslookbladerdeegbladpeterselieblanke kalfsbouillonbleekselderijbloemboterboterslacitroensapdroge witte wijneidooierknoflooklaurieruiwaterwinterpeenzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsrollade, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tonijn in blik, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Steak bearnaise met friet en sla

Ingrediënten:
boter, botersla, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, eidooier, entrecote, kruimige aardappels, olijfolie, rodewijnazijn, sjalotje, verse dragon, verse kervel, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Bijgerecht uit Plenty:

Gepocheerde minigroenten met kappertjesmayonaise

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, kappertjes, knoflook, laurier, minigourgette, miniprei, minivenkel, miniwortel, olijfolie, plantaardige olie, thaise asperges, ui, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsborst met salsa verde en schorseneren

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, bladpeterselie, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kappers, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, pancetta, rodewijnazijn, rucola, schorseneer, uien en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensfilet met tonijnsaus - lombo tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilets op olie, bleekselderij, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, eierdooier, kappertjes, olijfolie, tonijn op olie, ui, varkensfilet, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees / vis
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Terrine van varkenskop in savooiekool

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, dijonmosterd, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, krulpeterselie, laurierblad, olijfolie, pistachenoten, savooiekool, tijm, ui, varkenskop, water, winterpeen en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente