10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebasilicumbiefstukbladerdeegbladpeterseliebloemboterbroodbundelzwammenchampignonchilipepercitroenschildijonmosterdeimelkolijfolieparmezaanse kaaspeperslagroomtijmuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Tomatentaart met basilicummascarpone

Ingrediënten:
basilicum, boter, dijonmosterd, ei, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, sherryazijn, tapenade, tijm, tomaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Tomatenpastei

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladerdeeg, boter, citroenschil, eidooier, gedroogde tomaat op olie, knoflook, pomodori en sjalot

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rundvlees pastei met paddestoelen en rijst

Ingrediënten:
aardappel, biefstuk, bladerdeeg, dijonmosterd, ei, gedroogde paddestoelen, knoflook, morilles, olijfolie, pompoen, sjalot, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Goedgevulde paddenstoelenquiche

Ingrediënten:
beukenzwam, bladerdeeg, bundelzwammen, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, bladpeterselie, roomboter, slagroom, tijm en ui

Soort:
quiche / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Inktvistimbaaltjes - cestini di calamaretti

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijlinktvisjes, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Picknick / diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Griekse hartige picknicktaart

Ingrediënten:
aubergine, bladerdeeg, ei, feta, knoflook, langkorrelrijst, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsgehakt in bladerdeeg - sgonfiotti di carne

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, chilipeper, ei, frituurolie, groene olijven, kalfsgehakt, knoflook, peper, sultana's, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees / quiche / pastei