Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bier, bloedworst, boter, citroensap, cognac, droge witte wijn, ei, foie gras, kalf, kalfsfond, kalfsvlees, kip, koffieroom, kruidnagel, laurier, madeira, olie, pasteideeg, prei, salie, sherry, sjalot, truffel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: