Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kiymali kuru fasulye - Witte bonen met gehakt
- Ingrediënten:
- bouillon, gehakt, groene pepers, olie, tomaat, ui, water en witte bonen
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, cayennepeper, groente, kaas, knoflook, komijnpoeder, linzen, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: