15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: agavesiroopamandelauberginebasmatirijstbloemkoolbouilloncitroencitroensapcurrydillefetagaram masalakaneelstokjeknoflookolijfoliespecerijentomaattomatenpureeuiyoghurtzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Kruidige zeevruchten met rijst

Ingrediënten:
garnalen, groentebouillon, inktvissen, kaneel, kruidnagelpoeder, limoensap, mini-schelpdieren, mosselen, olijfolie, rijst, tomatenpuree, ui, visbouillon en water

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gevulde regenboog tomaten

Ingrediënten:
zwarte bonen, feta, tomaat, griekse yoghurt, groentebouillon, olijfolie, kaneel, tofu, verse muntblaadjes, water, zeezout en zwarte rijst

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Maklouba met knoflook-muntyoghurt

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basmatirijst, bloemkool, bouillon, gedroogde munt, amandel, groentebouillon, water, kaneelstokje, knoflook, milde olijfolie, olie om te frituren, olijfolie, pijnboompitten, rijst, taart, tomaat, tomaten, turkse yoghurt, uien, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Stuffed Quince - Gevulde Kweepeer

Ingrediënten:
allspice, citroensaus, dille, gehakt, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilivlokken, hete paprikapoeder, kaneelstokje, knoflook, kortkorrelrijst, kweepeer, munt, runderbouillon, salie, tomaat, tomatenpasta, ui, water en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Regenboogcurrytafel

Ingrediënten:
agavesiroop, basmatirijst, citroensap, garam masala, gemalen koriander, amandel, ghee, groentebouillon, rozijn, kikkererwten, komijn, komkommer, water, kurkuma, naan, pickles, plantaardig vet, sjalotjes, spinazieblaadjes, knoflook, honing, kaneel, zout, verse koriander, water, yoghurt, zout, zwarte peper en zwart mosterdzaad

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega Feest Van Nina Olsson: Regenboogcurrytafel

Ingrediënten:
agavesiroop, basmatirijst, hamburgers, citroensap, curry, garam masala, gemalen koriander, amandel, ghee, groentebouillon, rozijn, kikkererwten, komijn, komkommer, kurkuma, naan, naanbrood, plantaardig vet, plat brood, raita, sjalotjes, spinazie, spinazieblaadjes, knoflook, honing, kaneel, zout, verse koriander, water, yoghurt, zout, zwarte peper en zwart mosterdzaad

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Sangria

Ingrediënten:
bouillon, citroen, doperwten, fruit, garnalen, gele paprika, groene appel, groente, kaneelstokje, kipfilet, tomatenpuree, mosselen, paprikapoeder, perzik, puntpaprika, rijst, sinaasappel, spa rood, sriracha saus, suiker, knoflook, ui en water

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst