Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
peren inhoning en saffraan
- Ingrediënten:
- citroensap, honing, kaneelstokje, kruidnagel, peer, saffraandraadjes en water
- Keuken:
- Spaans / Marokkaans
- Soort:
- stoofgerecht / fruit / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basmatirijst, boter, cayennepeper, citroen, dressing, gemalen kaneel, gemalen komijn, gember, gemberpoeder, groente, honing, kaneelstokje, kippenborst, knoflook, komkommer, kruidnagel, olijfolie, plantaardige olie, suiker, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: