Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
peren inhoning en saffraan
- Ingrediënten:
- citroensap, honing, kaneelstokje, kruidnagel, peer, saffraandraadjes en water
- Keuken:
- Spaans / Marokkaans
- Soort:
- stoofgerecht / fruit / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, amandelmelk, amandelschaafsel, appel, appelsap, appelstroop, arachideolie, azijn, basilicum, blanke amandelen, brandewijn, bruine kippenfond, cider, dressing, droge cider, kaneelstokje, kip, peer, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept van De Hippe Vegetarier: