Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gebraden konijn - coniglio al forno
- Ingrediënten:
- knoflook, konijn, olijfolie, peper, verse rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, bloem, bonenkruid, boter, brood, butifarra negra, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, gerookt dooregen spek, kip, kippenbouillon, knoflook, konijnenbout, laurierblad, melk, olie, olijfolie, prei, rozemarijn, tomaat, ui, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz: