Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Marinade voor reebout
- Ingrediënten:
- maïzena, rode bessengelei, rookspek, room, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arrowroot, aubergine, banaan, basilicum, bloem, boter, bouillon, bruine basterdsuiker, bruine fond, champignon, citroensap, cognac, ei, knoflook, lente-ui, paneermeel, peterselie, room, sjalot, suiker, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier: