Marinade voor reebout

Je vindt dit recept op pagina 62 in Handboek voor de combinatie magnetron-oven .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild
Bereidingstijd:
69 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gegrilde forel in bladeren

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Jus lié - Bruine saus zonder roux

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kokosijsjes

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Portsaus

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl