Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Chiao yen p'ai ku - Zout- en peperkrabbetjes
- Ingrediënten:
- azijn, frituurvet, krabbetjes, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, bouillon, droge sherry, ei, eiwit, gember, groene paprika, ketjap benteng manis, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, prei, rode paprika, sambal oelek, sesamolie, sherry, suiker, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, water, witte peper, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok: