108 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbouilloncitroencitroensapcrème fraîchedragondroge witte wijneieidooierkipknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeterselieslagroomtijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aspergevelouté

Ingrediënten:
asperges, bloem, eierdooier, gerookte zalm, kervel, kippenbouillon, peper, room, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoenrolletjes

Ingrediënten:
bloem, gruyère, ham, kalkoenlapjes, kippenbouillon, paprikapoeder, peper, room, vetstof en witte wijn

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Patissonroomsoep

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, kippenbouillon, koriander, maïskorrels, patisson, peper, raapjes, saffraanpoeder, vetstof, witte radijs, zout en zure room

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Preivelouté

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, kippenbouillon, peper, preien, room, shiso, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Broccolivelouté

Ingrediënten:
bloem, broccoli, eierdooier, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, room, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, kippenbouillon, room, ui, waterkers en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

witloofvelouté

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gerookt spek, ham, kervel, kippenbouillon, muskaatnoot, peper, room, uien, vetstof, witloof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kippenroomsoep

Ingrediënten:
appelen, bloem, kerriepoeder, kippenbouillon, kippenbout, peper, peterselie, room, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Veloutésaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroen, eierdooier, kippenbouillon, peper, peterselie, room, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipbroodje met groenten

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, courgette, gerookte ham, kippenbouillon, kippengehakt, peper, room, tomaten, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Champignonvelouté

Ingrediënten:
bloem, champignons, eierdooier, kippenbouillon, peper, peterselie, room, sjalotten, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Komkommervelouté

Ingrediënten:
bloem, dille, eierdooier, kippenbouillon, komkommer, paprikapoeder, peper, peterselie, room, sherry, uien en vetstof

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Selderijvelouté

Ingrediënten:
amandelen, amandelschilfers, bleekselderij, bloem, eierdooier, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, peper, peterselie, room, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Kalfsvlees met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kip met bakbanaan

Ingrediënten:
banaan, banaanbeignet, bloem, boter, braadkip, droge witte wijn, gebakken banaan, groene kruiden, kerriepoeder, kippenbouillon, kokospoeder, laurier, peper, rijst bij kip met bakbanaan, room, tijm, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Haal meer recepten op...