Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Eend met sinaasappelsaus - pato a la naranja
- Ingrediënten:
- cognac, eend, honing, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, balsamicoazijn, bloedsinaasappelsap, boter, citroen, citroensap, cognac, dijonmosterd, dressing, druivenpitolie, eend, eidooier, extra vierge olijfolie, geitenkaas, goud, grand marnier, groene paprika, grove mosterd, knoflook, laurier, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: