Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, dragom, dragon, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, room, sjalot, tomatenpuree, ui, venkel, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: