Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Baars uit Milaan - pesce persico alla milanese
- Ingrediënten:
- baarsfilet, bloem, boter, citroensap, ei, olijfolie, paneermeel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, baarsfilet, cayennepeper, dijonmosterd, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, garnalensap, kaneel, kleine gepelde garnalen, knoflook, laurier, lente-ui, meel, melk, mossel, nootmuskaat, noten, olie, panko, poedersuiker, room, rum, runderbouillon, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: