Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Saté van rundergehakt
- Ingrediënten:
- gehakt, gula bali, jeruk limo, knoflook, kokosmelk, kunyit, rawit, rund en sjalot
- Keuken:
- Balinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bruine suiker, citroengras, gember, kerriepoeder, knoflook, komijn, komijnzaad, korianderzaad, kratiem, kurkuma, laos, limoen, nam pla, olie, palmsuiker, rawit, runderlende, rundvlees, sjalot, thaise vissaus, vlees, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Duizenden1dag:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: