Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Truffelrisotto Met Gepocheerd Hoeve Ei
- Ingrediënten:
- azijn, bouillon, carnaroli-rijst, ei, grotchampignons, olie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, room, sjalotje, water, wittewijnazijn, zomertruffel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, boter, bouillon, fruit, gedroogde oregano, kaas, kastanjechampignons, knoflook, melk, olie, olijfolie, paddestoel, peper, risottorijst, spinazie, tijm, ui, water, wijn, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Jenny Alvares:
Recept van De Hippe Vegetarier: