21 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkbloembotereifruitgroentekaaskikkererwtenknoflookmargarinemelkolijfoliepastapeperpeterselierundergehaktstokbroodtomaattomatenpureezoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Cannelloni Gevuld Met Ricotta En Mortadella

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, boter, brood, broodkruimels, cannelloni, eieren, fruit, peterselie, gele ui, kaas, knoflook, knoflook, lasagnevellen, melk, mortadella, muskaat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, taleggio, tarwebloem, zout, ui, volle melk, water, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Pièce de boeuf à la cuillère - Kleingesneden gesmoord rundvlees, geserveerd in een rundvleescroûte

Ingrediënten:
arrowroot, bacon, boontjes, broodkruim, champignons, ei, fond, gebakken aardappels, gesmoorde sla, gesmoorde uitjes, gesmoorde wortel, ham, kalfspoot, kleine witte uitjes, lente-ui, madeira, maïzena, marinade voor boeuf à la mode, olie, parmezaanse kaas, peterselie, port, reuzel, runderbouillon, sjalot, tomaat, varkensspek, vleesjus, water en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, diepgevroren vis, gedroogde sinaasappelschil, gemengde vis met graten, ei, gruyère, knoflook, krab, kreeft, laurier, mosselen, olijfolie, pantsers, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, schelpen, sint-jakobsschelpen, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkelzaad, vermicelli, vissenkoppen, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, diepgevroren vis, gedroogde sinaasappelschil, gemengde vis met graten, ei, gruyère, knoflook, laurier, olijfolie, pantsers, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, schelpen, spaghetti, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkelzaad, vermicelli, vissenkoppen, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep - soupe de poisson

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode paprika, saffraandraadjes, sinaasappelschil, spaghetti, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, vermicelli, verse tijm, visgraat, viskoppen, water, witbrood, witvis en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Turks / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijstkroketten - arancini di riso

Ingrediënten:
arboriorijst, bloem, bouillon, broodkruim, doperwtjes, droge rode wijn, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / rijst / rundvlees / frituur
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Tosti met tonijn

Ingrediënten:
blikje tonijn, boterhammen, kaas, boter, mosterd, peper en zout, sjalotje, tomaat en water

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Les 1: Leren fermenteren met Love My Salad

Ingrediënten:
alcohol, augurk, azijnzuur, bier, brood, camembert, chocolade, drinkyoghurt, eiwit, eiwitten, gist, groente, groenten, kaas, kefir, kimchi, melkzuur, miso, roquefort, soja, sojasaus, tempeh, water, wijn, zetmeel, zuurdesembrood en zuurkool

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

HELP! Wat is nu een duurzame eet keuze?

Ingrediënten:
aardappelen, amandelspijs, appel, banaan, bananen, biefstuk, bloemkool, boterham, brood, bruine bonen, burger, cashewnoten, eieren, fruit, groenten, halfvolle melk, kaas, kabeljauw, kikkererwten, kip, margarine, mayonaise, melk, noten, boter, pasta, pepernoten, peulvruchten, pinda’s, rijst, roomboter, rundergehakt, sinaasappels, tofu, varkensvlees, vis, vlees, vleesvervanger, volkoren brood, walnoten, water, witte rijst, wortelen, yoghurt, zalm en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pompoen-kastanje puree met hazelnoot crumble

Ingrediënten:
water, peterselie, brood, crème fraîche, parmezaanse kaas, hazelnoot, gezouten boter, groenten, hazelnoten, kastanjes, parmezaanse kaas, pasta, pitten, pompoen, pompoen, puree, verse peterselie, water en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tomatenrisotto met taleggio

Ingrediënten:
bouillon, broodkruim, ei, fruit, kaas, kaas, water, olie, parmezaanse kaas, pasta, rijst, risotto, olijfolie, tijm, taleggio, tijm, tomaatjes, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf thuis: augurken

Ingrediënten:
augurk, augurk, azijn, dille, kaas, kefir, ui, komkommer, komkommer, mosterdzaad, paprika, pekelwater, ui, venkelzaad, water, zilveruitjes, zout, zuurdesembrood, zuurkool en zwarte peperkorrels