Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Crème anglaise pralinée
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, eierdooiers, maïzena, praliné, slagroom en suiker
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- custard / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, aardbei, bakpoeder, bladerdeeg, bloem, boter, brood, bruine suiker, citroen, dragon, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, focaccia, kristalsuiker, munt, poedersuiker, witte wijnazijn |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: