Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor yin-yangrijst
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, appel, appelsap, bieslook, donkere sojasaus, ei, knoflook, kool, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, olie, pasta, sesamolie, sperziebonen, tijm, ui, vlees, witte peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: