Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bagna cauda
- Ingrediënten:
- ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ahornsiroop, anijs, ansjovis, bloem, bloemkool, dille, ei, groente, honing, knoflook, mosterdzaad, olijfolie, pastinaak, ui, venkel, vlees, witbrood, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: