56 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccolichilipeperdonkere sojasausdroge sherrygroentebouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausneutrale olieoliepeperpeultjessesamoliesherryshiitakestevige tofusuikeruiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kokosgroente met tofu

Ingrediënten:
chilipeper, gember, gerookte tofu, kokosmelk, lichte sojasaus, olie, peper, peultjes, shiitakes, wortel, zout en zwarte bonenpasta

Keuken:
Oosters
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpzure edemame met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, droge sherry, edamamebonen, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, neutrale olie, rijstazijn, shaoxingwijn, sojasaus, suiker, tofu en wittewijnazijn

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte asperge met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, tofuvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte sperziebonen met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, sperziebonen, stamslabonen, tofuvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte wortel met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, tofuvellen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mo Po-edemame met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, lente ui, neutrale olie, silken tofu, sojasaus, suiker, tofu, wittewijnazijn en zijdentofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Guizhou lianai doufu - Tofu op de wijze van Guizhou

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, frituurolie, gedroogde chilivlokken, gember, koriander, lente-ui, saus voor tofu op de wijze van guizhou, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soja
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gegrilde tofu spiesjes met ananas-teriyakisaus

Ingrediënten:
ananas, ananassap, bamboe, courgette, maïzena, gehakt, gemberpoeder, gember, gember, graan, groenten, courgette, knoflook, knoflooktenen, kokosbloesemsuiker, koriander, maïzena, maple syrup, olie, paprika, rietsuiker, rode ui, sla, sojasaus, suiker, tapioca, tofu, verse ananas en water

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paksoi met zwarte bonen

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, gefermenteerde zwarte bonen, gember, knoflook, maïsolie, paksoi, shaoxing wijn, sherry, sojasaus, tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, lente ui, loempiavellen, neutrale olie, rijstwijn, shiitake, sojasaus, stevige tofu, suiker en taugé

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

In de pan gebakken loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, lente ui, loempiavellen, neutrale olie, rijstwijn, shiitake, sojasaus, stevige tofu, suiker en taugé

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofoepannenkoeken op z'n Indiaas

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bloem, gemberwortel, knoflook, koriander, neutrale olie, peterselie, rijstmeel, sambarpoeder, sojamelk, sojasaus, tofu, volkorenmeel en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Loempia's met gerookte tofoe en peultjes

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, gerookte tofu, lente ui, loempiavellen, neutrale olie, peultjes, rijstwijn, shiitake, sojasaus en suiker

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Thais / Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met broccoli of bloemkool

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkoolpuree, broccoli, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...