Recept uit Vis en schaaldieren:
Kreeft in kokosmelk
- Ingrediënten:
- arachideolie, citroengras, gemberwortel, knoflook, koriander, kreeft, kokosmelk, pimentbessen, rode radijs, rode ui, romanesco en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, ei, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, kurkuma, laos, limoen, limoensap, olie, peper, pindakaas, plantaardige olie, sambal oelek, suiker, ui, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie: