68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bouilloncitroensapeigembergroenteketjap benteng asinketjap benteng manisketjap manisknoflooklichte sojasausmaïzenaoliepeperrode paprikasambal oeleksuikertaugéuivarkensgehaktwaterwitte koolzoete indonesische sojasaus
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte prei

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, druivenpitolie, knoflook, maïsolie, prei, sojasaus, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met prei

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, kerrie, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, prei, uienpoeder en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met prei

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, gemberwortel, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, olie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gebakken rijst met prei en paksoi

Ingrediënten:
ei, gedroogde chilipeper, gember, knoflook, koriandergroen, langkorrelrijst, olie, paksoi, pinda’s, prei, sojasaus, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, ketjap benteng asin, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, peper, prei, sherry en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Pangsitvulling variatie 1

Ingrediënten:
arachideolie, bladselderij, ei, ketjap benteng asin, knoflook, krab, kreeft, maïzena, pangsitvellen, peper, prei, sambal oelek, varkensgehakt, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met gehakt

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, half-om-halfgehakt, ketjap benteng manis, knoflook, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, prei, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paprika in gehaktsaus

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, ketjap benteng manis, olie, prei, rode paprika, rundergehakt, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gevulde kippenvleugeltjes - sewiwie isi

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, djahé, djinten, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, ketoembar, kippenvleugel, knoflookpoeder, koenjit, kurkuma, limoensap, maïzena, olie, prei, rode spaanse peper, varkensgehakt, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofd varkensvlees met voorjaarsuitjes - tjah-babi dan bawang

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde rode spaanse peper, gemberwortel, ketjap benteng manis, knoflook, lombok rawit, magere varkenslappen, olie, peper, prei, sambal oelek, sliertsjalot, verse bieslook, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Chinees
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Varkensvlees met garnalen in pindasaus - pipi-an III

Ingrediënten:
annattozaad, arachideolie, hollandse garnalen, knoflook, lichte sojasaus, magere varkenslappen, olie, peper, pindakaas, prei, rode spaanse peper, sjalot, ui, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kleine loempia's met saus - loempia ketjil met saus

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, djahé, djinten, ei, frituurolie, gembersiroop, gemberwortelpoeder, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ketoembar, kippenvlees, knoflook, knoflookpoeder, komijn, koriander, loempiavellen, olie, pangsitvellen, prei, rauwe ham, rode peperolie, rode spaanse peper, sambal badjak, taugé, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, witte kool, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / gevogelte / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken mosselen met gember - kerang goreng dan djahé

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, gemberwortel, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, olie, prei, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Pangsit met variatievulling 2

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ei, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, pangsitvellen, peper, prei, sambal oelek, sjalot, ui, varkensgehakt, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
vlees / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:

Loempia's

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
quiche / vegetarisch / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gehaktballetjes in bouillon - almondigas I

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bouillon, broodkruim, donkere chinese sojasaus, donkere japanse sojasaus, ei, groentenat, knoflook, lamsgehakt, olie, peper, prei, rundergehakt, sliertsjalot, tomaat, varkensgehakt, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...