38 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aramedonkere sesamoliedonkere sojasausdruivenpitolieeigedroogde thaise chilipepergemberknoflookkombukorianderlichte sojasausmaïsolieneutrale olieoliesesamoliesesamzaadsuikertofuvellenuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Kokosgroente met tofu

Ingrediënten:
chilipeper, gember, gerookte tofu, kokosmelk, lichte sojasaus, olie, peper, peultjes, shiitakes, wortel, zout en zwarte bonenpasta

Keuken:
Oosters
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte sperziebonen met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, sperziebonen, stamslabonen, tofuvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte asperge met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, tofuvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte wortel met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, tofuvellen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met taugé, ui en sojasaus - toemis tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, sambal badjak, sambal trassi, tahoe, taugé, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, tofu, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Ma po doufu - Oma Chen's tofu

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, donkere sojasaus, gele bonensaus, kippenbouillon, knoflook, maïsmeel, roze peperkorrels, rundergehakt, water, zachte tofu en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Tofoeburgers op z'n Aziatisch

Ingrediënten:
arachideolie, arame, donkere sesamolie, kombu, lente ui, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, sesamzaad, sojasaus, tofu, wakame en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Tofoe-tempmpéburger

Ingrediënten:
arachideolie, arame, donkere sesamolie, kombu, lente ui, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, sesamzaad, sojasaus, tempé, tofu, wakame en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Tofoe-sesamburgers met adukibonen

Ingrediënten:
adukibonen, arachideolie, arame, donkere sesamolie, kombu, lente ui, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, sesamzaad, sojasaus, tofu, wakame en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paksoi met zwarte bonen

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, gefermenteerde zwarte bonen, gember, knoflook, maïsolie, paksoi, shaoxing wijn, sherry, sojasaus, tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Tofoe-walnootburger

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, arame, cashewnoten, donkere sesamolie, hazelnoot, kombu, lente ui, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, sojasaus, tofu, wakame, walnoten en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sobanoedelsoep met shii-takes en tofoe

Ingrediënten:
aubergine, bloem, gembersap, groentebouillon, lente-ui, mirin, pindaolie, shii-take, shoyoe, sobanoedels, tofu, witte miso, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Valse pho

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, broccoli, chinese kool, druivenpitolie, edamameboontjes, gemalen anijszaad, gemalen korianderzaad, gemalen kruidnagel, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, maïsolie, munt, nootmuskaat, paksoi, raap, rijstvermicelli, roerei, sareptamosterd, sojasaus, sperziebonen, stevige tofu, taugé, thaise basilicum, tofu, tofuvellen, wortel, zijdetofu, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudig gebakken rijst op z'n Thais

Ingrediënten:
arachideolie, doperwt, ei, gember, knoflook, koriander, lente ui, neutrale olie, paprika, peper, rode currypasta, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, tofu, ui, witte rijst, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Thais / Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met garnalen en taugé - tahoe goreng oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, garnalen, hollandse garnalen, ketjap benteng asin, knoflookpoeder, olie, peper, rode spaanse peper, tahoe, taugé, verse koriander, verse peterselie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudig gebakken rijst met sla

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bindsla, doperwt, ei, gember, ijsbergsla, knoflook, koriander, lente ui, pandanrijst, paprika, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte rijst, witte wijn, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken rijst, met of zonder ei

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, doperwten, ei, gember, knoflook, koriander, lente ui, neutrale olie, pandanrijst, paprika, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, witte rijst, witte wijn, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:

Asiatische Winterrolle / Aziantische winterrol

Ingrediënten:
appel, arachideolie, chilisaus, gember, gerookte tofu, kaneel, kardemompoeder, koriander, korianderpoeder, palmsuiker, peper, pindakaas, rijstvellen, rode kool, sambal oelek, sinaasappelsap, tamarindepasta, tamme kastanjes, thaise basilicum, witte sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofuballetjes

Ingrediënten:
asperge, bamboe, bosui, champignon, chinese kool, gember, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...