Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijs, appelmoes, augurk, avocado, azijn, beslag, bessen, bieslook, bloemkool, citroensap, groente, kaneel, komijn, korianderzaad, kruiden, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, rijst, specerijen, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: