Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Agnolotti uit Piemonte
- Ingrediënten:
- 00-bloem, bloem, ei, eidooier, gekookte ham, parmezaanse kaas, rundvlees, spinazie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, boter, bouillon, ei, eiwit, gerookte zalm, granen, kaas, kaneel, knoflook, komkommer, lasagne, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, rundvlees, tomatenpuree, vlees, water, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Jong a/d kook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: