Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsfricassee
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, champignons, citroen, eierdooier, gehakt, kalfsstoofvlees, laurier, nootmuskaat, peper, tijm, vetstof en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, eiwit, gehakt, guinness, kastanjechampignons, knoflook, knolselderij, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, paprika, peper, peterselie, runderbouillon, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, worcestersaus, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Bouillon:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: