9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ahornsiroopamandelappelarachideolieblanke amandelenbotercashewnoteneifijne suikerfilodeeggedroogd fruitgemberhavermoutknoflookkokosraspkruidnagellamsneklamsschoudernotenolieoranjebloesemwaterpeperrozenblaadjessuikerwalnotenzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / diner / nagerecht uit BioBudget:

Granola

Ingrediënten:
amandel, amarant, boekweit, cashewnoten, cranberries, gedroogd fruit, gojibessen, havermoutvlokken, hazelnoot, honing, kaneel, kokosrasp, lijnzaad, mulberries, nootmuskaat, olie, paranoot, pompoenpitten, pure chocolade, sesamzaad, speculaaskruiden, walnoten en zonnebloempitten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Kruidige muesli

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandel, anijspoeder, cashewnoten, gedroogd fruit, gemberpoeder, granen, havermout, honing, kaneel, kardemompoeder, kokosrasp, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, noten, pecannoot, rozijnen, sesamzaad, vanille-essence, walnoten, zaden, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Agneau aux pruneaux - Lamsvlees met pruimedanten

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, gember, honing, kaneel, knoflook, lamsnek, lamsschouder, nootmuskaat, peper, pruimedanten, saffraanpoeder, sesamzaad, suiker, ui, walnoten en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

10 Heerlijke dingen om door havermoutpap en andere graanpap te roeren

Ingrediënten:
aardbei, abrikozen, ahornsiroop, anijs, appel, bananen, bosbes, boter, confituur, framboos, gedroogd fruit, gierstvlokken, havermout, honing, jam, kaas, kamutvlokken, kaneel, kardemom, kers, kokosrasp, kruidnagel, marmelade, melk, muesli, nootmuskaat, noten, perziken, piment, quinoavlokken, roggevlokken, room, suiker, tarwevlokken, vruchtencompote, zaden, zilvervliesrijstvlokken en zout

Keuken:
Afrikaans / Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische tandoori tempeh met zoetzure groenten en platbrood

Ingrediënten:
basilicum, brood, garam masala, gember, groene kruiden, groenten, honing, kaneel, kip, knoflook, kokosolie, komijn, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, marinade, masala, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pasta, peterselie, platbrood, rode paprika, sesamzaad, sesamzaadjes, tandoori kruidenpasta, tempeh, tomatenpuree, verse koriander, verse peterselie, witte wijnazijn, witte wijnazijn, wortels, wraps en zwarte peper