14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abalone uit blikaugurkazijnbaconbarbecuesausbieslookcitroensapdijonmosterdeidooiergrove mosterdhoningketchupknoflookknoflookoliemager rundergehaktmosterdolijfoliepeperpeterseliesojasausuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Steak tartaar op hooi

Ingrediënten:
bloemkool, eidooier, fleur de sel, hooi, kappertjes, ketchup, kleine augurken, knoflookolie, mager rundergehakt, mayonaise, seppe nobels, sjalot, sojasaus, tabasco, tuinkers, worcestershiresaus en zuurdesembrood

Soort:
rundvlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Tartaar van paardenbiefstuk

Ingrediënten:
cayennepeper, eidooier, kappertjes, ketchup, mayonaise, paardenbiefstuk, peterselie, scherpe mosterd, tabasco, ui, worcestersaus en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Taco met rundertartaar en zeewier

Ingrediënten:
basilicummayonaise, bieslook, harde tacos, knoflookolie, nori, rundvlees, sjalot, sojasaus, tabasco, wakame, worcestershiresaus en zeewier

Keuken:
Belgisch
Soort:
carpaccio/tartaar / rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Brusselse martino met mosterd en zachtgekookt ei

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, citroenzest, eieren, ketchup, mager rundergehakt, mayonaise, mosterd, mosterdblad, sjalot, spruiten, sriracha, stokbrood, sumak, tabasco, ui, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Met het mes gesneden rundertartaar 'Vosgienne du Promont"

Ingrediënten:
augurk, azijn, bieslook, dikke lende, eidooier, kapperappeltjes, kappertjes, ketchup, kwarteleitjes, mayonaise, peper, sjalotten, tabasco, tomaten, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Abalone "Mexicana"

Ingrediënten:
abalone uit blik, azijn, groene paprika, kappertjes, knoflook, mayonaise, olie, paprikapoeder, tabasco, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus, zout, zoute augurk en zure augurk

Keuken:
Mexicaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Krankzinnige burger

Ingrediënten:
augurk, bacon, bourbon, brandy, broodjes, ijsbergsla, kaas, ketchup, leicester kaas, mayonaise, mosterd, olijfolie, ontbijtspek, rundergehakt, sla, tabasco, ui, wittewijnazijn en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Haring uit Helgoland

Ingrediënten:
ei, garnalen, kaviaar, mayonaise, peterselie, room, suiker, tabasco, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus, zout en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis