Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Krabmousse
- Ingrediënten:
- bieslook, bladgelatine, citroensap, krabconsommé, mayonaise, slagroom, tabasco, water, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloemkool, boter, bouillon, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, hart, ijsblokjes, knoflook, knolselderij, krabconsommé, kropsla, laurier, peper, room, tabasco, tijm, truffel, wit krabvlees, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken: