21 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookcognacdijonmosterddillegerookte zalmgrapefruithollandse garnalenijsbergslaketchupkrabconsommélimoensapmangomierikswortelsausolijfolieparmezaanse kaaspeperslagroomtabascowaterwhiskywhiskysauswit krabvleeszoutzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Bijgerecht uit Hapjes:

Zure-roomdipsaus

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, parmezaanse kaas, selderijzout, worcestersaus en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bijgerecht / basisrecept uit Oma's receptenboek:

Basiscocktailsaus

Ingrediënten:
brandy, citroensap, cognac, mayonaise, paprikapoeder, sherry, slagroom, tomatenketchup en worcestersaus

Keuken:
Hollands
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Cocktailsaus

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, slagroom, tabasco, tomatenketchup, whisky en worcestersaus

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Cocktailsaus

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, slagroom, tabasco, tomatenketchup, whisky en worcestersaus

Een recept uit  - 101 ballen

Bijgerecht uit 101 ballen:

Schimmelkaasdip

Ingrediënten:
bieslook, blauwschimmelkaas, citroensap, griekse yoghurt, mayonaise, worcestershiresaus, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Cocktail met geroosterde garnalen

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, garnaal, ijsbergsla, mango, mayonaise, olijfolie, slagroom, tomatenketchup en worcestersaus

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, grapefruit, hollandse garnalen, ijsbergsla, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, grapefruit, hollandse garnalen, ijsbergsla, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Whisky saus

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Whisky saus

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Zalm bombe met garnalen

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kreeftcocktail

Ingrediënten:
citroensap, ei, groene paprika, kreeft, mayonaise, room, tomaten, tomatenketchup, witte peper en worcestershiresaus

Keuken:
Duits
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, citroensap, krabconsommé, mayonaise, slagroom, tabasco, water, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kipcocktail

Ingrediënten:
ananas, citroensap, cognac, kaas, kippenvlees, mayonaise, peper, perziken, room, sla, worcestersaus en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Crudités

Ingrediënten:
babymaiskolf, bleekselderij, broccoli, citroensap, dijonmosterd, gele paprika, kerstomaat, komkommer, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rodewijnazijn, selderijzout, sugar snaps, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, worcestersaus, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse met mango, spaanse peper en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, chilipeper, citroensap, krabconsommé, mango, mayonaise, slagroom, tabasco, water, waterkers, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren