Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Mayonezli karides salatasi - Garnalensalade met mayonaise
- Ingrediënten:
- garnalen, mayonaise, peper, peterselie, tomaten, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bieslook, bleekselderij, broodje, cayennepeper, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Betty's Kitchen: