Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Varkenskarbonade met papajasalsa
- Ingrediënten:
- ketjap manis, koriander, limoenrasp, limoensap, maïsolie, papaja, rode peper, rode ui, schouderkarbonade, water en zout
- Soort:
- barbecue/grill / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, chilipeper, chocolade, ei, fruit, gula djawa, kaneel, ketjap, ketjap manis, kip, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoenrasp, lombok, olie, olijfolie, sjalot, sojasaus, tomaat, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Annie Pannie:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!: