494 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbieslookbladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapeiknoflooklauriermelkolijfolieparmezaanse kaaspreisjalottijmtomaatuiwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Soep van erwtjes en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, munt, olijfolie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Onverpakte tamales met peper-kaasvulling

Ingrediënten:
bakpoeder, chihuahua, enchiladasaus, geroosterde paprika uit pot, geroosterde puntpaprika, groentebouillon, jonge goudse kaas, koriander, lente ui, masa harina, monterey jack kaas, peper, peterselie, poblano chilipeper, rode ui, salsa, suiker, tomatensaus en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepuree

Ingrediënten:
groentebouillon, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Crostini met paddenstoelen en kappertjes

Ingrediënten:
gezouten kappertjes, groentebouillon, knoflook, marjolein, olijfolie, peper, bladpeterselie, porcini, stokbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met pesto

Ingrediënten:
flespompoen, groentebouillon, olijfolie, pesto, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei gestoofd in olie

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde prei met mosterd

Ingrediënten:
citroensap, dijon-mosterd, groentebouillon, olijfolie, peterselie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met miso

Ingrediënten:
flespompoen, groentebouillon, knoflook, miso, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde prei met olijven

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, prei, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Schorsenerensoep

Ingrediënten:
bieslook, groentebouillon, koffieroom, peper, peterselie, pijpuitjes, schorseneren, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Knoflook-pastasoep

Ingrediënten:
broodkruim, capellini, fideo, groentebouillon, knoflook, koriander, peterselie, gerookt paprikapoeder, welriekende ganzenvoet, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tamalebrood of -taart

Ingrediënten:
bakpoeder, chihuahua, enchiladasaus, geroosterde paprika uit pot, geroosterde puntpaprika, groentebouillon, jonge goudse kaas, lente ui, masa harina, monterey jack kaas, nixtamal, olijfolie, peper, peterselie, poblano chilipeper, salsa en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei gestoofd in boter

Ingrediënten:
boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Sjalot gestoofd in boter

Ingrediënten:
boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...