10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaardappelgnocchibasilicumbechamelsausbladpeterseliebloembotercourgettedragoneifontinaknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperspinazietagliatelleuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Romige paddestoelen met gnocchi of pasta

Ingrediënten:
aardappelgnocchi, boter, madera, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino romano, shiitake, sjalot, slagroom, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / tajine / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti met venusschelpen en paddestoelen

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, saffraandraadjes, spaghetti, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, visafval en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Lasagne met champignons en ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, geel pastadeeg, gekookte ham, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
basilicum, eekhoorntjesbrood, farfalle, grotchampignons, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, peterselie, ui, vleestomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Paddestoelenlasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, ei, feta, fontina, gedroogde porcini, paddestoel, gruyère, lasagne verde, melk, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, sjalot, tijm, water, witte peper en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Paddenstoelenstoof met tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, groentebouillonblokje, italiaanse kruidenmix, kastanjechampignons, knoflook, milde olijfolie, paddenstoelen, bladpeterselie, rode wijn, roomboter, sjalot en tagliatelle

Keuken:
Nederlands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch