5 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovis op zoutbelegen pecorinobladpeterseliedroge witte wijnfideos pastafusilligele bonensausgemberheekfiletinktvisinktvisinktkabeljauwfiletkastanjechampignonsknoflookkrabvleeskruidnagellangoustinelaurierbladlente-uilichte sojasausolijfoliepepertomaatui
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Valenciaanse pasta-paella - fideuà

Ingrediënten:
fideos pasta, garnalen, knoflook, kruidnagel, langoustine, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, visresten, zeeduivelfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Polenta met heek - polenta con il merluzzo

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, grof polentameel, heekfilet, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie, walnoten, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis