Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Garnalencroquetten
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, boter, ei, garnaal, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, broodje, ei, frituurolie, gist, kaas, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, magere melk, maïsmeel, olijfolie, raapzaadolie, room, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: